06-23844998 (24/7) **CHAUFFEUR GEZOCHT**
Vroege Transport koeriersdiensten Zwanenburg
 
bipp2.jpg

Distributie

 

 

 

Via het netwerk van Vroege Transport, kunt u uw groupage zendingen , deelpartijen en compleetladingen snel en betrouwbaar naar iedere bestemming in Europa versturen. De uiteindelijke looptijd van de zending om de eindbestemming te bereiken , is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder bijvoorbeeld de vaste vertrekdagen , regionale feestdagen en eventuele in/-uitklaring van de goederen.

Wij staan klaar om samen een totaaloplossing voor al uw transporten binnen Europa te bedenken.Voor het Europese netwerk wordt gebruik gemaakt van diverse partners die fijnmazige distributie verzorgen in het land van vertrek of aankomst.

Ook werkt Vroege Transport met partners die jarenlange ervaring in het vervoer van gevaarlijke stoffen hebben, hierdoor kunnen wij ook uw ADR zending vervoeren.

Afhankelijk van de bestemming, zijn bepaalde UN-nummers en ADR klasses uitgesloten. Voor alle bestemmingen geldt dat vervoer van ADR met klasse 1 (Explosief),6,2 (infectieus) en 7 (radioactief) altijd is uitgesloten.

 

Inter Modaal :

Het gebruik van inter-modaal transport speelt een belangrijke rol in de Europese transportwereld. Dankzij ons sterke netwerk zijn wij als geen ander in staat om uw zendingen te vervoeren , waar en wanneer u dat wilt.